onsdag 19. juni 2013

Behandlingstilbud
*Klinikk for alle Majorstua, Oslo. Tlf 02325. Privat senter. Balanseterapeuter Narve Bjørneset, Anna Lejerstedt og Dino Trbonja diagnostiserer og behandler svimmelhet inkl. krystallsyke. De har videobriller og utfører balansetester og nevrologisk undersøkelse. Samarbeider med ØNH-lege Kirsten Hannisdal og Svein Mjøen på samme klinikk. Klinikken har også balanselaboratorium. For balanseterapeutene er det ikke nødvendig med henvisning. Kort ventetid.

Klinikk for alle Ski, Akershus. Tlf 02325. Privat senter. Balanseterapeut Dino Trbonja diagnostiserer og behandler svimmelhet inkl. krystallsyke. Har videobriller og utfører balansetester og nevrologisk undersøkelse. Ikke nødvendig med henvisning. Kort ventetid


*Manuellterapeut Liv Faanes Slagsvold i Horten sentrum. Tlf. 3304 0841. Driver privat, trenger ikke henvisning. Driver KUN med behandling av krystallpasienter, har ord på seg for å være god. Kort ventetid. Ikke sikker på om hun har briller/brett. Deler lokaler med sin mann, som er ØNH-lege.


*Kim Lauvring Oslo Nevrokiropraktiske SenterPilestredet 15b0164 OsloKiropraktor og nevrologr. Gjør nevrologisk undersøkelse og har oversikt over forskjellige problemer som kan skape balanseproblemer.Telefon: 22 36 00 00
Telefax: 22 36 00 01

*Pål Brangerud, ØNH-lege ved volvat Fredrikstad, trenger ikke henvisning. Har Frenzel-briller. Utfører standard epleys og henviser ellers videre til KFA.

*Manuellterapaut Einar Kullvik, Sandefjord, tlf: 334 65489, beh krystallsyke, epelys og bbq, kan lære seg fremre sa han. ikke briller, men vippebrett. Må ikke ha henv. Kort ventetid.

*Dr. Carsten Tjell, Vennesla, tlf: 38152010. behandler krystallsyke, meniere, nakkesleng og tinnitus....sammarbeider med kona Wenche Iglebekk, som er fysio. Han har briller og bra undersøkelses utstyr for krystaller. ØNH lege. Må ikke ha henvisning. Lang ventetid.

*Haukeland sykehus, Balanselaboratoriet, 55972700. Har alt av utstyr for å utrede, diagnostisere og behandle/operere lidelser i buegangene.Forholdsvis lang ventetid.NB: Må ha henvisning fra ØNH om man ikke er fra området helseforetaket dekker.

*Ina på Arendal fysikalske, behandler krystaller, er lært opp av Dr. Tjell, har venteliste, men svarer på mail, har ikke briller....

*Lars, Brygga fysikalske Arendal, også lært opp av Dr. Tjell2 kommentarer:

  1. Ser at jeg er omtalt her, men feil omtalt. Jeg driver med utredning og behandling av pasienter med svimmelhet. Ca halvparten av mine pasienter har krystallsyke, BPPV, de fleste bare buegang, men også noen laterale, en sjelden gang fremre bue. Av den andre halvparten har mange en muskulært betinget svimmelhet. Også få behandlinger er nok for også disse pasientene. Balansetrening driver jeg også med, ofte nødvendig for de eldste pasientene. Liv J. Faanes Slagsvold, Horten ØNH & manuell terapi

    SvarSlett
  2. Dersom man har blitt helt døv på det ene øret etter å ha hatt krystallsyke, er det da håp om at man kan få hørselen tilbake igjen?
    Hvordan går man frem og hvor henvender man seg?

    SvarSlett